Noir

Fantastiskt befriande att inse hur lätt det var att koppla vidare kliniktelefonen, vilket jag njutit av idag. Anlände till kliniken 10.30 istället för 8.00. Hann diska, ändra momsredovisningen via verksamt.se, rensa min telefon (fanns ingen plats kvar -  där får man för att man snålar på minne, 16 Gb, när man handlar), dricka två koppar caffe latte med skummad mjölk och fixa mig i lugn och ro. Lovely.

Igår kväll var en riktig husmorsafton, den ägde rum i mitt kök och resulterade i syltade kantareller och päronkräm med ingefära och lite sirap. Sylta kantareller har jag aldrig gjort, så vi får se hur resultatet blir. Hade disciplinen att följa receptet nästan i alla fall, bytte ut och lade till lite kryddor bara.

Jättetrött i kroppen igår efter min work out på gymmet. Bestämt mig för att springa ikväll istället för att träna mitt på dagen. Relativt återhämtad nu efter en god natts sömn. Jag får kantarellomelett snart, stort leende.

Vi hälsade på mamma och pappa i Västerås i lördags och trillade dessutom in i kulturnatten. Det hemskaste hittills den dagen var nog att den stora godisbutiken i Hummelsta hade stängt för gott pga att de lagt om motorvägen. Inget lördagsgodis. Men mamma bjöd på underbar äppelkaka. Jag hade fula jeans och en sportig tröja, vilket inte kändes bra inför en kulturnatt. Jag gick loss på mammas garderob. Hittade en hel del som jag haft tidigare som faktiskt fick följa med hem sedan. En stickad kjol i mörk petrolium (som Britta gjort), en kamelfärgad mockakavaj från 40-talet, en päls och ytterligare en kappa i blå mocka - detektiv.

Utbudet var stort och prestationerna ok. Sprang på en del, för mig, kändisar. Natten blev lång, men jag fick sova efter att ha kört hem paddan och vi, tydligen, lekt fransk underground-film.

Mm...=)

Har målat en hyllvinkel (eller vad det nu heter) vit, ska hänga min ryggrad på den. Inte MIN, men min.

Insett att det är busenkelt att koppla vidare en fast telefon, vilket gjort min dag.

Vaknade med huvudvärk idag, eller om det kom efter min stora latte.. Hursomhelst har den inte släppt riktigt, trots lite mos av trapezius. En del småknas med kroppen nu, som att jag får rätt ont kring costae 1 efter 30 min löpning och att jag är spänd framsida lår på höger ben. Höger är ju alltid mer eller mindre knäppt i och för sig. Blir nog nålar idag.

Haft två bra patientdagar nu.

Ikväll får jag äntligen träffa honom på riktigt igen. Utsvulten.Är nu behandlad (smärta!) och ska prova gymmet igen. =)

Färg!

Igår var det fredag på en tisdag. Jag kunde gå tidigt från jobbet (16.15, vilket väl är normalt för alla andra människor), laga middag. Det blev en klädmarodör till gryta med rödbetor, andra grönsaker och korv som bas. Smaksatt med tahini, ajvar, vitlök och färska örter. Mycket god med sweet chili och vitlöksyoghurt till.


Henrik trillade in efter jobbet, svidade om precis som jag efter middagen. Espresson intogs på stående fot för att hinna med bussen. Vädret var fantastiskt, sandaletter faktiskt.

Spelning med Olle Montanus på Mosebacke. Underhållande och bra! Solkjolen svängde i takt. Kuliga sammanträffaden och samtal.

Te och chitelichat ett bra tag efteråt, väl i stan kan man ju inte åka hem. Människor verkar njuta av det sista vädret, en hel hög på söder faktiskt. Väl hemma blev det mer te efter ett tag, bla bla bla. =) Det var länge sedan jag skrattade så mycket.

Stolt.

http://butdoesitfloat.com/1900367/The-bedrock-basic-stratum-of-reality-is-irreality-the-universe-is

http://www.thegorgeousdaily.com/henrik-isaksson-garnell/


‎"... Död - blomstrar" - skriver historikern och curatorn Konstantin Doroshenko. - "... Asexuellt:. Klon, rhizom, ett socialt nätverk"

Odödlighet antagonist handlingar Eros, utan också - leverantör av rymdfärder. Kanske är det detta val kommer att avgöra framtiden: att älska, utan att dö eller leva för evigt, men utan passion - i ensamheten av rena tanken, bland stjärnorna.

Periodvis förtunnad futurism dystopi medel för att upprätthålla ett kritiskt förhållningssätt till framtiden som den förtrollande och hypnotiska sikt.

RSS 2.0