Gräslök, garn, snö. (Bullshit)

Mitt gröna te drar på diskbänken. Trombontoner av Nils Landgren letar sig fram på svag volym ur högtalarna. Jag stoppar ett par sockor. Inte mina egentligen. Garn med nål och handsfreen i en enda röra.

Glaze av kaffe, honung och smör på brödskorpan när det kommer ur ugnen är rekommendera. Oh ja.

Hektiskt med allt firande den senaste tiden, även om sådant är väldigt roligt. Alla som fyller 25 i år, får barn osv.

Drömmer mig bortåt, till andra... jag vet inte, tider kanske? Längtar efter balans. Eller kanske inte, men inte tristess. Neej, semester är ordet. Just det.


Känslan av att inse att jag dammsugit upp ett av mina favoritarmband och är tvungen att öppna dammsugarpåsen trots att jag VET att jag dammsugit upp galet många gigantspindlar. Men, det gick bra, såg inte skymten av en enda spindel. Och golvet blev renare med en ny påse i, förvånad över hur mycket det rasslade.

Äh. Aktivera dig!

 

 


Systemminus

Lång dag idag. Har sovit sådär de senaste dagarna. Insåg att min tanke befann sig lite längre bort än i nuet under en av mina behandlingar för en stund sedan. Järnbrist och sömnbrist? Kan inte heller förmå mig att ta mig en trappa upp till gymmet. Det surrar.

"Vad stark du är" sa en patient förvånat. Mm. Eller tvärtom?

Vi drog på oss overall, thermobyxor och kängor och travade rakt ut i skogen igår. Jag motvilligt. Ordentlig promenad genom träsk, snår, ibland på avverkningsvägar och över en frusen, snötäckt åker. Knöligt. Men friskt och svettigt.
Halvvägs fick jag ont i ljumsken, det svider fortfarande trots att jag försökt mota bort det med nålar. Behöver kanske hjälp helt enkelt.

Helt enkelt.

Håller i och hål i.

Vinter, eller? Inget verkar vilja bestämma sig.

Kaffe i glas, oh så chickt. Lattemamma. Mamma och pappa flyttar från Barkarö bygata 5 imorgon. Till Sjöhagen 10. Från radhus till villa vid vattnet. Det är jättevackert därute, men det blir lite tomt hos mig.

Har tränat idag för första gången på en och en halv vecka. Varligt, kände mest efter. Det är som det är, man bör vara snäll, mot sig själv också.

Det mörknar nu igen, men imorgon är det ljust. Nattens pärla, men strax finns Uppståndelsepärlan. Mina jag håller hårt i dem båda.

RSS 2.0