Fiol och cello

På jobbet igen med alldeles för lite att göra... Tre snälla patienter som inte säger så mycket, ligger mest i sina sängar och går på toaletten själva. Hm.. Har i alla fall tejpat lite, lindat om och druckit te.

Fick det dystra beskedet angående det praktiska slutprovet i januari. ALLT praktiskt som passerat under dessa snart fyra åren ska examineras. Jag fick en klump i magen och såg berget av information som måste berarbetas. Systematisk litteraturgranskning.

Jag har cyklat omkull idag, klantigt nog. Men både cykeln och jag mår bra. Fick vrida tillbaka styret bara. Ouppmärksam helt enkelt.

Imorgon får jag rida igen! Är så glad över den tiden med hästarna. Förra söndagen var fantastisk, fick rida en vacker häst med namnet Cello.

När ska jag börja spela igen?


Kanelbullens dag

Min kropp är trött. Sov till elva efter en mycket trevlig kväll igår, kom hem efter tolv.
Känns lite som dimsyn trots att vädret varit helt fantastiskt idag. Jag gick långsamt hem från Danderyds sjukhus, tog något kort på löven, lyssnade på Seven last words av McMillan och kände mig tacksam över det vackra. Köpte viltskav.
Kanelbullar ska det serveras idag, men jag åt två gamla lussekatter istället som jag hittade i frysen från i julas.
Idag på eftermiddagen har det diskuterats kring mötet med en patient, i helklass. Synd egentligen. Hursomhelst kan jag tycka att samtalsterapeuten med sina erfarenheter skulle fått prata mer.
Undrar om jag har vitaminbrist. Grums.

..

Sitter på jobbet och skriver *tittar bort*, här är det otroligt lugnt. Bara en incident i morse som orsakade dusch. På sätt och vis skönt när man läser på heltid att få betalt för beredskap, som det känns. Ikväll ska jag på middag hemma hos Amanda, eller, det var inte hemma hos henne. Men hon och Linda håller i trådarna i alla fall och mycket trevligt ska det bli. Solen skiner nästan. Mycket tankeverksamhet kring exjobb just nu. Många mail, mycket diskussion. Suck.

RSS 2.0