Åre

Åh, kära vår! Jag travade hem med all min packning från Åreresan, Danderyds sjukhus - Stocksund. Det var VARMT, trots bara shorts och linne. Ryggsäckarna skar in i mina axlar.

Woaa.. Nu är det sådär snurrigt igen.

Jag och S har nästan pluggat i veckan. Tanken var att plöja tentor på kvällarna efter skidåkningen, men ja.. Imorgon ska vi i alla fall göra presentationen färdig. Jag har svårt att koncentrera mig och frambringa det fokus jag verkligen skulle behöva. Hur gör man då?

Det är bara paraffin i ljuset, dålig kvalitet.

Inte stickade jag så mycket heller, vad trodde jag egentligen?


Hem?

Åh! Men åh. En kaskad av gyllene, brunt, rostfärgat, kastanj. Vackert.

Världens segaste, men mangon, mm säger jag bara. Tur att jag fortfarande känner smaker.

Jag vill  inte, och inte, och inte och inte. Känns som att min kropp har tagit semester och helt enkelt vägrar att samarbeta fortsättningsvis. "You've crossed the line."

Mariadöttrarna blir min räddning. Ta mig mot ljuset, där jag hör hemma.

Jag drack ett fylligt och runt spanskt Cabernet Sauvignon igår till middagen. John lagar vansinnigt bra mat. Vilken dag.

Eller?

Kokos

"Moonless night" står det på korken. Mm, svart. Fast mer grafit.

Ångan stiger i små virvlar från mitt stora glas te, Sir William's. Jag har en skål med fruktsallad bredvid mig, apelsinen var förvånansvärt god. Rostade kokosflingor och russin blir pricken över i:t som inte ens finns med.

Mina fuktiga träningskläder i en hög på träningsmattan, hamnade där när jag klev in i duschen. Hoppade rep på altanen först och lyckades med några double unders, trots att det var länge sedan. Vågade inte dra på mig för mycket puls, blev nästan frisk igår. Youtubade några pilatesvideor som jag följde sporadiskt. Fast jag vill ha den där dvdn.

Det blev vackert väder tillslut, vårjackan sedan, ska hämta mina linser (äntligen) och gå på café.

Jag längtar efter mitt liv.

Snart har håret torkat. Klirr, säger örhänget.

RSS 2.0