Sommarlov

Kind of a break.

Jag hade rätt, idottsmedicinen sög ut en stor del av musten i våra stackars studenthjärnor men berikade med massor av matnyttigheter som t.ex. tejpning, diagnostik, tester (!) och rehabilitering. Dessutom har jag-går-snart-sista-året-och-vad-ska-jag-göra-för-exjobb?-ångesten satt in riktigt ordentligt tillsammans med den andra om hur livet ska bli och vart man ska vara och ni vet... Det blev en tung termin med även ett tungt slut i form av hemtentamen i forskningsmetodik och slutexamination i manipulation.

Idag är första sommardagen. Och första schemalagda dagen på jobbet. Ortopeden på Danderyds sjukhus som vanligt. Under eftermiddagen kom modfälldheten över mig och jag tänkte; "ska jag befinna mig här resten av sommaren?". Det finns förstås bara ett jakande svar på den frågan. Jag trivs med mitt jobb, rätt ofta, även om det finns variabler som helt avgör hur dagen blir. Just idag var det riktigt skönt att gå hem 15.30.
Men imorgon är en ny dag! (Om man ler så att mungiporna når öronen, visst blir det bra då?)

Så cyniskt.

Har faktiskt tillbringat eftermiddagen/kvällen på altanen i solen iförd min nya bikini och med katten strykandes kring benen, sovandes på min fot och till och med i mitt knä en längre stund (helt outstanding för att vara hon). Det är meditation.
Kylskåpet inspirerade till ljumma rödbetor tillsammans med färsk timjan, honung, chèvre och lättstekta morötter med lite rödlök och kycklingkorv. Fantastisk kombination.


RSS 2.0