Ledig vecka

De senaste dagarna har jag haft så mycket tid till saker som jag aldrig hinner med annars, eller snarare sådant som hamnar långt ner på prioriteringslistan. Jag har städat, röjt i förrådet, gillrat råttfällor, städat kylen och frostat av frysfacket osv. Idag ska jag plantera om lite och tvätta färdigt. Det är en otrolig befrielse att få känna att jag inte kan lägga tiden på något vettigare. Dessutom sov jag gott inatt utan hemska drömmar som jag haft de senaste två nätterna, skönt.

För nästan en vecka sedan var jag på Bara Vi och såg Patricia och Johanna spela. Verkligen jätteroligt att få se den som stått mig närmast som vän under min uppväxt framträda. Sedan var det party hela natten, Johanna fyllde 22.
I söndags var det speldags igen, denna gång på Mosebacke med Western som förstaband där Max, min bror, spelar trummor.Hurra vad bra! Blev helt lycklig även då, stolt och glad. Dessutom var det roligt att så många kom som jag känner, Daniella, PB, Malle, Johlie och Moaskrotet. Nästa gång vi ses är det giftasdags..iih. Och jag vet inte ens vad jag ska säga.

Jag var på en fantastisk teaterföreställning igår, Vildanden. Otroligt bra story som grep tag i hela mig, satt som på nålar i stort sett i 3,5 h och hade faktiskt tårar i ögonen två gånger, vilket är ovanligt för att vara jag.

Imorgon är det avslutning och skolan bjuder på buffé, det brukar inte vara fy skam. (Kom ihåg anteckningarna Mimmi!)
Och efter det är det verkligen sommarlov, även om jag har haft det i över en vecka redan. Nice helt enkelt.


Försommar

Oj, vad jag kom av mig med det här.

Jag har i alla fall sommarlov nu, haft i en vecka. Sista tentan skrevs för en vecka sedan och har bara ett klinikpass kvar nu, vilket inte riktigt är skola för mig. Avslutning med buffé efteråt som skolan bjuder på. Det är trevligt.

Nu är det lite ledigt den här veckan, sedan börjar jag på mitt sommarschema 30/5 och jobbar med några avbrott fram till sista veckan i juli då jag går på semester.

Kort update, sjukt trött, så sängen väntar.

Marc 20

Kycklingfilé och lite stekta grönsaker med fullkornsris. Terminsvardagen börjar se sitt slut med bara de värsta tentorna kvar, solen värmer och vindarna är ljumma såhär års.

Mamma och jag gör Stockholm osäkert imorgon när vi ska leta efter bröllopsklänning åt henne (hihi, låter som att det är hon som ska gifta sig). Jag ska köpa skor.

Grattis Marc!

Göteborg&Valborg

Igår firades valborg hemma hos mig med tre underbara tjejer genom att grilla på min altan och äta och dricka riktigt gott. Vi blonderade Matilda, jättefin blev hon, och åt färsk ananas, vindruvor och melon till baileyskaffet. Vi pratade om allt och ingenting. Vi skrev dessutom farmakologitentan på förmiddagen och var nog klara allihopa på 40 minuter. Enkel och lättskriven, tänk om alla tentor var sådana.. Sedan firade vi med shopping och spontanlunch på sergels torg i solen.
Jag hamnade innanför dörren här hemma vid halv tre och insåg röran. Ren tvätt överallt, disk som jag inte orkat bry mig om, och ni vet.. Det är riktigt bra att få hem folk ibland, då blir det fart liksom. Hann faktiskt röja undan allt, diska, träna och fixa både grönsallad och potatissallad innan de kom.

Helgen som var tillbringade jag i Göteborg med främst Mr men också Max. Vi var ju så illa tvungna att börja fundera, bror och jag. Fantastiskt skön helg, otroligt väder på lördagen då vi vandrade i botaniska trädgården och drack öl med utsikt över staden. Jag har fått se staden lite mer än jag gjort förut, både dag- och nattetid. Dessutom blev det många sköna timmar av att inte göra någonting, det är nyttigt.Götteborrg.


RSS 2.0