Cl + flies

Jag har för första gången i mitt liv städat med klor idag. Sådana starka saker har alltid varit tabu hemma, mamma har protesterat högt, värnat om miljön! Hursomhelst, det var vad som fanns att tillgå här på kliniken när jag fick mitt ryck. Och ja, jag upptäckte för någon timma sedan att jag inte tänkt mig för och lyckats skvätta lite på mina svarta byxor, vilket aber! Små orangea (alltså, hur skriver man det ordet egentligen?) fläckar som bara försvinner om jag målar på med spritpenna.


Mensvärk och träningsvärk, vilket är värst när de är ihop?


För ett numera ständigt pågående krig mot bananflugorna i köket här på kliniken. Jag gjorde genidraget att glömma soporna innan helgen. Skurade hela köket igår. Fattar inte hur jag ska få dem att DÖ. Tur att de är relativt slöa så man lyckas ha ihjäl en del genom handjakt. Använt dammsugaren också, men funderar på om de kryper ut igen sedan när jag inte ser på.

Köpte en ny, fin skrivbok igår. Kvinna kvinna.


Jag hatar flugor.

Kommentarer
Postat av: Jonathan

Tips: Ta ett högt glas, häll i juice/saft, en skvätt vinäger och droppa i en droppe diskmedel. Blanda väl och ställ på köksbänken. Flugorna älskar lukten av saft+vinäger, försöker dricka och drunknar pga diskmedlet.

Obs: Resultatet är ganska äckligt pga. att bottnen blir täckt av döda flugor :D

/J

2011-07-13 @ 16:17:15
URL: http://www.modulus.se
Postat av: Mimmi

Ah! Ska försöka med det. Hade bara honung och diskmedel att tillgå här nu, men honungsvatten kanske också funkar? Måste ju vara sockret liksom.

2011-07-14 @ 11:43:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0