Nyinflyttad

Nu är jag lämnad åt mitt öde här i Stocksund, Thomas åkte för en stund sedan. Flyttade in igår, fast det är sjukt stökigt och oupplockat fortfarande. Jag är trött.
Vi åkte en sväng till ikea för att inhandla en stång och lite annat, en kortis till bauhaus och köpte skruv och en värdelös papperskorg. Efter det till Willys för att handla mat, mycket mat blev det. Tur att jag har köpt en frys som jag kan förvara en hel del i, annars hade det blivit trångt, även om jag mest köpte torrvaror.

Det är två dagar kvar tills jag börjar skolan, konstigt. Under dessa två ska jag hinna få i ordning allt här inne, leta rätt på vart jag ska vara, hinna vara nervös och ni vet..
Familjen i huset har åkt på semester till sommarstället ute i södra skärgården från att just ha kommit hem från Frankrike och det hus de har där. Så jag är kind of alone, till och med katten tog de med sig. Men det är vackert här, och lugnt, såå skönt. Det är väldigt nära havet och klipporna, men jag har inte hunnit dit än. Snart ska Mimmi ut på upptäcktsfärd med sin gamla mormorcykel.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0