Ostslott

Jag köpte en Pecorino häromdagen, en italiensk fårost med pikant, stark smak. Väldigt trevlig till allt möjligt, men kanske framför allt som smaksättning i mat om man är lite känslig. Jag blev i alla fall vansinnigt sugen på Pecorinokex och modifierade ett recept som egentligen innehåller parmesan och ersatte den med pecorino och cheddar. Innan degrullarna skärs till små kex rullade jag dem i en torkad provencalsk örtblandning. Galet.




Det blev (den också) galet god kebab från ett ställe någonstans i Danderyd/Mörby till middag, fantastiskt bröd med lite knaprig skorpa och sesamfrön på. Mm är ordet. Sedan drog vi till slotts.


Väldigt matigt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0